Все категории
Добавить товар

Сток led стрічка 20 м.wefomey white led strip light 20m 1200 leds

972 грн
Описание

- 【Біла світлодіодна стрічка 20 М】 Поставляється з 2 рулонами білої світлодіодної стрічки 10 М, складається з 1200 надяскравих світлодіодів 2835, 7200 лм. Немає явних відмінностей кольору на обох кінцях (контроль в межах 10%). Отримайте термін служби до 60 000 годин (6 років), він більш міцний і надійний у використанні.
- 【Три режими керування】Світлодіодною стрічкою можна вільно керувати за допомогою інтелектуального додатка, радіочастотного дистанційного керування та 3-кнопкового блоку керування. Додаток підтримує регулювання холодного та теплого світла / налаштування яскравості / динамічний режим / налаштування таймера / групове керування. Ви можете вибрати біле світло від теплого до холодного (2700K-6500K). Незалежно від того, відпочиваєте ви чи працюєте, одне світло задовольнить усі ваші потреби!
- 【Оновлений радіочастотний пульт】мінірадіочастотний пульт дистанційного керування має функцію вимкнення на 30 хвилин, 3 колірні температури, 10 рівнів яскравості. Його можна використовувати на 360° і точніше, ніж ІЧ-пульт дистанційного керування, робоча відстань до 50 футів, сильний сигнал проникає навіть через стіни, двері та шафу.
- 【Просте встановлення та DIY】 Комплексний пакет, додаткові інструменти не потрібні. Модернізований високоякісний двосторонній скотч надійно утримує світлодіодні стрічки на місці, потрібно лише підтримувати поверхню кріплення чистою та сухою. Конструкція різання дає змогу обрізати світлову стрічку до бажаної довжини для домашнього освітлення своїми руками. (3-контактні 8-міліметрові г-подібні безпаяні роз'єми надаються. Ми не рекомендуємо з'єднувати два рулони в одну безперервну пряму стрічку.)
- 【Що ви отримуєте】2 x 10M білі світлодіодні лампи, 1 x 12V/2A адаптер живлення, 1 x радіочастотний пульт дистанційного керування, 1 x блок керування, 2 x 8 мм 3-контактні безпаяні роз'єми, 2 x 8 мм 3-контактні L-форми Роз'єми без пайки, 10 пряжок, 1 літієва батарея CR 2025, 1 посібник користувача. Ми забезпечуємо обслуговування клієнтів.
- Напруга: 12,0 вольт
- Потужність: 24,0 Вт

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?