Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ведмедик із 3d троянд заввишки 25 см

300 грн
Описание

Тип подарунка: Ігри та іграшки

СИМПАТИЧНИЙ Квітковий Ведмежатко Для Ваших ЛЮБИХ!

Вибирати подарунки для особливих людей завжди приємно. Хочеться дивувати, тішити, виконувати бажання. Згодом, на жаль, потік ідей висихає й підібрати щось незвичайне як сюрприз буває дуже важко. Звичайні знаки уваги навряд чи виділять вас на загальному тлі. Навіть шикарні композиції з екзотичних рослин можуть увігнати в тугу, якщо ваша дама серця щоразу вчасно знає, що ви їй підійдуть.

Ведмідь із троянд має дуже ефектний вигляд — якщо поставити його на одну полицю зі звичайними ведмежатами з плюшу, то перевага буде на його боці. Він має дуже милий і незвичний вигляд, і він м'який на дотик. Ведмедик зі сформованих троянд захопить представницю прекрасної статі будь-якого віку. Романтична фігурка чудово підійде для особливого випадку. Оригінальний подарунок. Ведмедики з троянд поєднують у собі любов із дитинства до м'яких іграшок і жіночу любов до квітів. Це подарунок на будь-який вік чи привід. На відміну від букета квітів, такий подарунок не зав'яне, а ще довго тішитиме одержувачку.

 

Чому варто купити ведмедик з квітів

Це чудова іграшка-аксесуар, зібрана вручну з Велика кількість фоміранових троянд. Виріб чарівний, нікого не залишить байдужим.

Довговічність. Приємно мати подарунок, який з Протягом часу не втратить своїх якостей і тішитиме. Форма пелюсток, колір і загальний вигляд збережеться на упродовж 5-6 років.

Мінімальний догляд. Ведмедик необхідно переодично протирати від пилу сухою щіточкою і не тримати його в місцях потрапляння прямих сонячних променів.

Оригінальність. Це буде дійсно не банальний подарунок, який щиро потішить жінку, що обдаровується.

Характеристики:

Призначення: іграшка — ведмедик із троянд

Розмір: 25 см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары