Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гранат, спессартин, чотки з помаранчевого граната, чотки з гранат

1800 грн
Описание

Тип подарунка: Оригінальний

Кілька примірників у наявності

Оригінальні чотки з незвичайного та не менш популярного каменю – помаранчевий гранат, також відомий як спессартин. Чітки на 33 намистини виготовлені з міцної нитки з помаранчевим пензликом.

Помаранчевий гранат – це камінь, який привертає увагу своєю красою та яскравістю. Він має не лише естетичне значення, а й безліч корисних властивостей для здоров'я та духовного розвитку.
Помаранчевий гранат – це камінь, що вважається зарядом життєвої енергії. Він посилює імунну систему, допомагає відновити сили та покращити роботу внутрішніх органів. Також помаранчевий гранат вважається добрим засобом для лікування серцево-судинних захворювань та захворювань крові, таких як анемія.
Помаранчевий гранат – це камінь, який символізує енергію сонця та світла. Він є символом щастя, успіху, процвітання та достатку. Помаранчевий гранат посилює енергетичний потенціал та допомагає залучити сприятливу енергію у ваше життя. Він вважається каменем мотивації та натхнення, який допомагає досягати поставлених цілей та завдань.

Діаметр намистин 10мм.
Усього каменів 33шт.
Чотки та браслети ручної роботи виконую на замовлення також з інших каменів. Для більшої міцності на ваше бажання можемо додати ювелірний трос.
Термін виготовлення 1-3 дні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?