Все категории
Добавить товар

Скипетр влади жезл жуї.

130 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип подарунка: Сувеніри

Кілька примірників у наявності

Скипетр влади Жуї 10*2,5*3 см. жовтий метал

Жзл чи скіпетр Жуї — це найсприятливіший із усіх символів влади. Вважається, що він дарує казкове удачу тим, хто мріє про владу та авторитет.

З китайської мови слово «жуй» перекладається як "за бажанням". У народній мові «жуї» перекладається як «буде, як побажаєш» і символізує значення жозла Жуї — це «побажання виконання всього задуманого».

Перші згадки про жезлів Жуї належать до 3-4 століть н.е., коли вони стають невіддільністю багатьох вчених, філософів і сприймаються як символиальності. Їх робили з металу та каменю, найчастіше з нефриту. В епоху Сун (10-13 століття) жезли набувають рис чарівного гриба Ліньчжі, що символізує довголіття і є компонентом даосського еліксиру безсмертя. Якщо бути точнішим, то тільки один кінець жизла стає схожим на капелюшок гриба Лінчжі з багатьма заокругленнями периметром.

З того часу жезли починають робити і з дерева. У період правління династії Цинь (1644-1911) вони стають особливо популярними та слугують бажаним подарунком, оскільки символіка цього настільного прикрашання надзвичайно багатогранна.

Раніше, у Китаї скіпетр був атрибутом чиновників найвищих рангів. Жезли були також атрибутами стародавніх ритуалів і обов'язково були присутні в кабінетах найвищих підданих. Вважається, що нефритовий скіпетр уособлює собою повноту влади та є дуже сприятливим символом, що дарує неймовірну удачу тим, хто хоче досягти кар'єрних успіхів і завоювати авторитет. На зображеннях даосських богів можна помітити, що дуже часто вони тримають у руках жезл Жуї.

Зараз жезл Жуї є китайським аналогом російської чарівної палички, він став жезлом виконання бажань і добрих чуд. Вважається, що скіпетр Жуї може здійснити ваші найзаповітніші бажання, принесе процвітання, добробут і здоров'я. Крім цього, жезл став символом величезної сексуальної сили.

Найчастіше жзл Жуї рекомендують ставити в кабінеті або прямо на робочому столі в північному напрямку або північному секторі, тому що північний сектор — це сектор кар'єри, або в північно-західному напрямку або секторі, тому що це сектор психологів, помічників

Зараз можна побачити жезли, зроблені з різних матеріалів і по-різному прикрашені напівдорогоцінним камінням, зображеннями дракона та написами з побажаннями удачі, щастя й добробуту.

Артикул: 9180035

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize