Кухонні щипці - надійний захист рук від обморожень або опіків.
Приготування продуктів на грилі, в духовці, на сковороді або інших гарячих
предметах і пристроях завжди повязане з певними ризиками для здоровя.
Кухонні щипці ж дозволять без будь-яких наслідків перевертати мясо або рибу,
виймати або завантажувати великі партії заморожених кулінарних виробів,
витягувати овочі або фрукти з окропу.
Кухонні щипці допоможуть вийняти гарячу випічку, качани кукурудзи,
морепродукти, яйця або спагетті з киплячої води, витягти залишки їжі з
фритюрниці.
Розмір щипців:
довжина загальна - 40 см;
довжина робочої частини - 8 см;
ширина робочої частини - 3,5 см;
максимальний розмір розкриття щипців (максимальний захоплення) - 30 см.