Сковорода з диска борони
Сковорода + кришка + чехол 40 см - 1100 грн
Сковорода + кришка, 40 см - 845 грн
Окремо сковорода, 40 см - 635 грн
кришка 40 см - 210 грн
Окремо чохол, 40 см - 255 грн
ВІДПРАВКА МОЖЛИВА ЯК НОВОЮ ТАК І УКРПОШТОЮ.
НАЛОЖКА Є ЛИШЕ НА НОВУ ПОШТУ.
Вироби виготовляються з міцного матеріалу, який витримує високі температури і
не деформується. Його конструкція і форма забезпечує рівномірний прогрів
робочої поверхні, тому продукти не пригоряють. Одночасно можна готувати кілька
страв.
Готувати на сковороді з диска борони просто і приємно. Вона підходить для
смаження будь-яких овочів, м'яса, птиці та риби, приготування плову, рагу та
інших гарнірів. Продукти набувають апетитну кірочку і особливий аромат
багаття. Вибирайте модель з великою або маленькою робочою поверхнею: 30, 40
або 50 см.
Це все, що потрібно хорошій компанії. Живіть смачно!
На ній ви зможете приготувати не одну сотню страв
🔥Гриби на сковороді з диска - просто смакота
🔥 Від простої картопельки, до складної паельї
🔥 Смачна рибка на сковороді
⭐️Все дуже просто, головне зробити
Ароматне м'ясо з димком і хрустка смажена картопля - улюблена страва на
кожному пікніку. Приготування відніме мінімум часу, якщо у вас є якісна і
надійна сковорода з диска борони.
Чому сковорідки з диску борони популярні?
Звичайний кухонний посуд не зрівняється зі сковорідкою з диска борони, вона не
годиться для використання на багатті. Наші вироби ретельно прожарені і
оброблені. При дотриманні рекомендацій по догляду і експлуатації служать
довго, зберігаючи ідеальний вид.
Переваги та особливості:
Продукти готуються рівномірно, набувають апетитну кірочку, що не підгорає.
Площа нагріву дозволяє готувати на велику компанію, зекономивши час.
Виріб можна взяти з собою на риболовлю і використовувати в похідних умовах.
Купивши спеціальний чохол, ви полегшите транспортування.
Сталевий диск борони міцний і довговічний, тому і сковорода, виготовлена з
нього, прослужить багато років, зберігши правильну форму. Робоча поверхня
плоска, продукти на ній рівномірно прожарюються і не підгорає. А завдяки
наявності невисоких бортиків перевертати їжу просто і зручно.
Переваги:
Правильна обробка матеріалу;
Зручність використання;
Безпека для здоров'я;
доступність;
Тривалий період служби.
Перед початком використання досить протерти поверхню вологим рушником.
Використовувати миючі засоби не рекомендується.
Сковорода з диска борони зберігається з маслом, використаним для смаження.
Промаслена поверхня довше зберігає властивості і не іржавіє. Ще такий спосіб
зберігання позитивно впливає на якість страв - з кожним разом вони стають
більш ароматними і апетитними, смак насиченим.
Особливості та характеристики сковороди садж з диска борони
• Наявність бортів;
• Знімні ручки «т-подібної» форми;
• Знімні ніжки;
• Товщина диску - 4мм.
• Висота борта - 30мм.
• Висота ніжок 26см. (для сковороди 50см.)
• Висота ніжок 23см (для сковороди 40см.)
• Товщина кришки - 1,2мм
• Матеріал чохла - вогнетривкий брезент прошитий посиленою ниткою.
Як доглядати за сковородою?
Очистити сковорідку від залишків їжі і масла можна за допомогою звичайної
тканинної або паперової серветки. Використовувати миючі засоби не потрібно.
Також не слід шкребти робочу поверхню, намагатися видалити весь жир - покриття
завжди має бути змащене маслом, особливо при тривалому зберіганні без
використання.
Пам'ятка користування сковородою для пікніку
👇👇👇
Майже кожен приємний відпочинок на природі супроводжується смачними стравами,
приготованими на вогні. Не важливо де ви відпочиваєте, на дачі, в лісі, біля
води - мангал або похідна дискова сковорода зроблять ваш відпочинок ще краще!
Наші товари виготовлені в Україні з матеріалів кращої якості, безпечні і
зручні.
Що це за сковороди і в чому їх особливість? 👩🍳🔥
Сковороди виготовлена з диска борони (якщо що, борона це сталевий диск, який
використовується для розпушування і перемішування землі). Сковороду з такого
диска можна виготовити в двох варіантах