Торцева обробна дошка – це дошка, в якій волокна деревини розташовані перпендикулярно ріжучої поверхні, а не паралельно, як у звичайних обробних дошках. Більшість професійних кухарів використовують тільки торцеві обробні дошки. Торцева поверхня деревини більш міцна і довговічна.
Торцева дошка менш схильна до зараження бактеріями, оскільки волокна після реза «замикаються», а покриття маслом захищає від проникнення бактерій всередину волокон. І в цілому, дерев'яні дошки більш гігієнічні.
Торцеві дошки виготовляються з високоякісної деревини твердих листяних порід - ясен, клен.
Завдяки спеціальній структурі, а саме торцевого положення волокон, інструмент розсовує їх, замість того, щоб наносити пошкодження, тому волокна повертаються в початкове положення, як тільки ви припиняєте працювати з ножем. Торцева дошка подовжує життя Вашим ножам.
Розмір 60х40 см
Більш детально за телефоном, звертайтесь.