Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір кухонних ножів 8шт, сталеве лезо, ножиці для риби royalty

1027 грн
Описание

Тип приладу: Ножі

Кілька примірників у наявності

Набір кухонних ножів 8шт, сталеве лезо, ножиці для риби Royalty Linе, Germany(ORIGINAL)

Виробник   Royalty Line
Тип Набір ножів
Кількість предметів в наборі 8
Матеріал леза Нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки Нержавіюча сталь
Підходить для миття в посудомийній машині Так
Тип підставки Настільна
Матеріал підставки Нержавіюча сталь
Країна виробник Швейцарія
Набір кухонних ножів 8шт Royalty Line із зручною підставкою, кожен ніж виготовлений з нержавіючої сталі, в комплекті йдуть ножиці для риби і зручна підставка, тепер ножи будуть мати своє місце на кухні. Не займає багато місця, безпечно для дітей.
 

Для кожної господині кухонний ніж – це особливий інструмент на кухні. Без нього не обходиться ні одне блюдо. Його використовують для нарізки, для чищення або оброблення, при цьому кожна функція надана кожному окремому ножу. Щоб зробити приготування їжі зручним і правильним за всіма показниками рекомендуємокупити набір ножів для кухні Royalty Line моделі RL-KSS 600.

Кухонні ножі даного набору відповідають всім стандартам якості, ідеально вписуються в інтер'єр і відповідають багатофункціональним вимогам. Набір ножів складається з 8 предметів:

·        4 ножа;

·        тесак для оброблення;

·        ножиці для риби;

·        точило;

·        поставка.

Ножі кухонні тут на всі випадки життя – для хліба, універсальний, кухарський і стандартний для овочів і фруктів. Нержавіюча сталь і двостороння заточення ножа, дозволяють легко самостійно нагострити ножа за допомогою точила у наборі. Однотонний металевий колір підійде під будь-який інтер'єр. Обертова підставка зробить користування всіма приналежностями з набору комфортним і швидким. Кухонні ножі, купити можна тільки від виробника Royalty Line. Це гарантія якості, стилю і бездоганного результату для любителя готувати їжу!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?