Все категории
Добавить товар

Тарілка g.klimt поцілунок 23х15 см

550 грн
Описание

Тарілка декоративна Г.Клімт Поцілунок
Матеріал: скло
Розмір: 23*15 см
Країна: Польща
Упаковка: подарункова

Сувенірні тарілки стають дуже цікавим елементом декору. Завдяки своїм чудовим художньо-декоративним якостям вони успішно доповнюють традиційні прикраси інтер'єру. Настінні декоративні тарілки вигідно перетворять не лише простір вашої кухні, але і прикрасять стіни вітальні, їдальні, спальні. У композиції з іншими предметами інтер'єру вони можуть стати завершальним штрихом декорування приміщення. Декоративні сувенірні тарілки на стіну - це вдалий матеріал для творчості.

Конкурентними перевагами марки Carmani є висока якість продукції і неповторний дизайн. Процес розробки нового предмета є поєднанням традиційних методів і сучасних комп'ютерних технологій. Дизайнери Carmani - справжні професіонали своєї справи, вони ретельно відстежують модні тенденції і утілюють їх в нових колекціях.

Слід зазначити, що кожна серія Carmani має яскраву індивідуальність, оригінальний дизайн і відбиває різні теми, пов'язані з розвитком і культурою людства. Скляні тарілки із зображенням прекрасних дам з полотен відомих художників, випускаються обмеженим накладом і мають колекційну цінність.

Наявність індивідуальної подарункової упаковки у кожного предмета робить продукцію Carmani відмінним подарунком.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Стекло
Продавец
yuliabft
yuliabft
Киев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары