Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива рисова локшина з чорним кунжутом?
###
- У складі лише рисове борошно, мелена кісточка винограду, кунжутне борошно та вода. Жодних штучних барвників чи консервантів.
- Не містить глютену та лактози.
- Після її вживання ви надовго збережете ситість та енергію. Все це завдяки високому вмісту повільних вуглеводів — 82грами.
- Має темно-коричневий колір. Таке забарвлення надають кісточки винограду та борошно чорного кунжуту.
- Рисове борошно багате вітамінами групи В та РР. Вони регулюють роботу нервової і серцево-судинної систем.
- Виноградна кісточка — одне із найбільших джерел вітаміну Е. Цей вітамін має антиоксидантні властивості та вповільнює процеси старіння.
Про глютен
Рисова локшина — безглютенова.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може
містити сліди глютену.
Таку локшину можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають
легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте
обережними.
Як готувати рисову локшину з чорним кунжутом?
###
- Ділимось нашим способом приготування ❤️
Покладіть локшину в киплячу підсолену воду з розрахунку 100 г продукту на 1 л
води. Перемішайте і варіть на повільному вогні до готовності 6-8 хвилин.
Рекомендуємо додати у воду столову ложку олії. Готову пасту відкиньте на
друшляк і промийте водою.
- З рисової локшини можна готувати супи, салати та гарніри.
- Поєднуйте з овочами, грибами, соєвими продуктами та соусами.
- Радимо обов'язково скуштувати з нашим італійським соусом. Смакота:)
Чого не варто?
###
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.