Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива аджика (суха суміш, мікс)?
###
- Аджика — це абхазька гостра приправа з суміші спецій.
- На смак пікантна солодко-гостра.
- Містить речовини алкалоїди. Вони стимулюють травлення і допомогають перетравлювати важку жирну їжу.
- Джерело капсациїну — природний антибіотик, який очищує бронхи і виводить мокроту.
- Аджика має антибактеріальні властивості, тому зменшує шкідливі бактерії в кишківнику.
Як використовувати аджику (суху, мікс)?
###
- Чудово підходить до усіх страв кавказької кухні. Додавайте до супів, страв з рису, овочів, бобових, картоплі.
- Добре смакує у маринадах чи заправці до борщу — надає їм тонкий пікантий смак.
- Якщо ви ще не куштували сирні страви з аджикою — наполегливо рекомендуємо :)
- Ділимось універсальним рецептом соусу з аджики ❤️
1 варіант. Розведіть суху приправу з невеликою кількістю оцту до консистенції
густої пасти.
2 варіант. Змішайте суху аджику з йогуртом/ кефіром/ сметаною до консистенції
пасти.
Все, тепер можна додавати в улюблені страви:)
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
- Вживати аджику при хронічних гастритах, загострених хворобах печінки та нирок.
Детальніше
###
- Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз.
- Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння вологи.
* * *
Фото товару, представлені на сайті , можуть відрізнятися від реального вигляду
продукту.