Все категории
Добавить товар

Вяленые томаты в оливковом масле код/артикул 20

286 грн
Описание

Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.

У чому особливість наших вʼялених томатів у оливковій олії?

- Ми беремо маленькі відбірні помідорки.
- Висушуємо їх природним шляхом. Таким чином вся волога виходить, а концентрація корисних речовин лишається максимальною.
- Заливаємо якісною оливковою олією. Це нетипово для вʼялених томатів, адже зазвичай використовують соняшникову або рапсову олію, що не є корисно.
- Ми не шкодуємо спецій (орегано, прованські трави, червоний перець, лавровий лист) для насиченого травʼяного смаку.
- Отримуємо ідеально мʼякі, ароматні та насичені спеціями вʼялені томати, від яких неможливо відірватися.
- Часто вʼялені томати в олії бувають пересушеними – вони ніби гумові й важко жуються. Наші томати ідеальної структури – мʼякі, майже тануть в роті, проте не розвалюються.

У чому користь вʼялених томатів?

- Антиоксидант лікопін, що надає червоного кольору томатам, захищає клітини організму від ушкоджень вільними радикалами. Це сповільнює старіння та зменшує ризик хвороб серця та раку.
- Вітамін С підтримує імунітет, здоровʼя шкіри та клітин.
- Вітамін А позитивно впливає на зір та шкіру.
- Вітаміни групи В важливі для нервової системи, енергетичного обміну.
- Калій регулює тиск, покращує роботу серцево-судинної системи, обміну рідини в організмі.
- Фолієва кислота (вітамін В9) важлива для формування ДНК, тому особливо важлива для вагітних жінок.

З чим смакують вʼялені помідори?

- Можна додавати в піцу, пасту, салат чи лаваш.
- Добре доповнюють каші, овочі, хлібці, сир та горіхи.
- Самостійний та ситний перекус.

Детальніше

Чого не варто?

- Вживати при індивідуальній непереносності продукту.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Категории:

Похожие товары