Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива зіра (кумин)?
###
- Зіра або кумин — це смугасте насіння сірого кольору з сильним пряним запахом і гострим, горіховим смаком.
- Містить ефірні масла. Вони зменшують запалення в організмі та попереджають серцево-судинні захворювання.
- Природний антисептик — вповільнює кліткове старіння і стимулює відновлення організму.
- Регулярне вживання зіри має легкий послаблюючий та сечогінний ефект.
- Спеція корисна для годуючих мам — покращує вироблення молока.
Як використовувати зіру (кумин)?
###
- Традиційна спеція для східного плову, страв із бобових, рису, макаронів, заправок, соусів, борщів та супів.
Чудово смакує з овочами, особливо з морквою та картоплею.
- Використовуйте при маринуванні та консервації.
- Зіра надає легкий пряний аромат кисломолочним продуктам, запіканкам і несолодкій випічці.
- Добре поєднується зі всіма прянощами, особливо з коріандром, куркумою, фенхелем, корицею, імбирем, кмином, лавровим листом, чорним та духмяним перцем.
- Маленька порада від нас ❤️
Для кращого розкриття аромату та смаку обсмажте ціле насіння у невеликій
кількості олії або просто на сухій сковорідці.
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Вживати дітям до 3 років.