Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Чим особливий перець чилі (мелений)?
###
- Перець чилі — пряність темно-червоного кольору з насиченим гострим, пекучим смаком.
- Містить алкалоїд капсациїн. Це речовина, яка стимулює процес травлення, секрецію шлункового соку і прискорює метаболізм.
- Потужне джерело вітаміну С, який укріплює імунітет і бореться із застудами.
- Чилі стимулює виділення ендорфінів і адреналіну, тому викликає емоційне піднесення :)
- При “вогні” в ротовій порожнині випийте молоко, кисломолочний напій або з’їжте жирну їжу. Це нейтралізує печіння.
Як використовувати перець чилі (мелений)?
###
- Додавайте до улюблених соусів, маринадів, заправок. Смакує з овочевими, рисовими, грибними стравами і бобовими.
- Класно доповнює картопляне, горохове пюре, страви з баклажанів, кабачків та помідорів.
- Перець чилі поєднується з кмином, гвоздикою, куркумою, фенхелем, лавровим листом, коріандром, часником, базиліком та зірою.
- Лайфхак від нас ❤️
Якщо смак страви вийшов занадто гострим для вас, радимо додати трішки йогурту,
сметани або вершків.
Чого не варто?
###
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту,
- Протипоказаний при виразці, гастриті та інших запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Чилі подразнює слизові оболонки шлунку.