Диня канталупа сушена (тайська диня) - мускусна диня, яка має неповторний смак
і аромат, це один з найвідоміших різновидів динь у світі. Її ще називають
тайська диня.
Країна походження: Таїланд
Для приготування диня канталупа нарізається тонкими скибочками, висушується і
вимачується в цукровому сиропі. В результаті виходять динні шматочки
оранжево-жовтого кольору з дивовижним ароматом та солодким смаком.
У складі тайської дині багато аскорбінової кислоти, яка зміцнює імунітет і
допомагає організму боротися з різними інфекціями та вірусами.
Тайська диня має стійкий смак та аромат саме завдяки ароматичним маслам. Також
у цій дині міститься каротин.
Сушена тайська диня - чудові ласощі до чаю, замість цукерок! А ще сушену диню
можна додавати до вашої улюбленої випічки, що зробить її неповторною.