Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Чорноплідна горобина. варення

100 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Ексклюзивне варення з чорноплідної горобини !!! Чудовий десерт !!!
А ще використовується для зниження артеріального тиску, добре чистить судини, підвищує їх міцність і запобігає розвитку атеросклерозу.
Склад плодів чорноплідної горобини Назва речовини% від добової норми в 100 г плодів.
Харчові волокна 0.205 Нормалізують перистальтику кишечника, виводять з організму токсини, радіонукліди.
Вітамін А, бета-каротин 22% і 24% Підтримують здоров’я шкіри, репродуктивної системи, покращують зір.
Вітамін С 0.167 Зміцнює імунітет, підвищує міцність кровоносних судин, перешкоджає передчасному старінню.
вітамін В5 0.1 Стимулює виробництво глюкокортикоїдів, які зменшують ризик хвороб серця, артриту і алергії.
вітамін До 0.667 Підвищує згортання крові, допомагає організму засвоювати кальцій.
Вітамін Е 0.1 Уповільнює процес старіння клітин, запобігає онкологічним захворюванням, захищає шкіру від шкідливого впливу УФ-випромінювання.
калій 0.073 Нормалізує водно-сольовий баланс в організмі, артеріальний тиск.
кремній 0.333 Зміцнює кістки, хрящі, зуби, зменшує ламкість волосся.
Залізо 0.06 Підтримує здоров’я щитовидної залози, запобігає анемії, депресію.
кобальт 1.5 Бере участь в утворенні вітаміну В12, еритроцитів, в обміні білків, жирів і вуглеводів.
селен 0.416 Нормалізує вироблення тиреоїдних гормонів щитовидної залози, запобігає раку, зміцнює імунітет.
Крім того, в складі чорних ягід в невеликих кількостях присутні вітаміни групи В, РР, біотин, кальцій, магній, фосфор, йод, хром. У медичних цілях використовують і листя аронії. У них містяться флавоноїди і сорбінова кислота – речовини, які покращують роботу печінки і сприяють відтоку жовчі. Корисні властивості чорноплідної горобини Лікувальні властивості чорноплідної горобини були відомі ще древнім індійцям. Корінні жителі північноамериканського континенту їли ягода перед операціями і використовували для знезараження ран. У Стародавньому Римі аронию застосовували для зміцнення шлунку, а на Русі – як сечогінний і заспокійливий засіб. Розглянемо, чим корисна чорна ягода для здоров’я, на думку сучасних лікарів. Підвищує захисну функцію організму Горобина зміцнює імунітет людини, оскільки в її складі багато вітамінів А, С, Е, флавоноїдів. Максимальна користь буде в тому випадку, якщо їсти свіжі ягоди або пити горобиновий сік. Позитивно впливає на серце і судини Ягоди чорної аронії мають гіпотензивну дію, тобто знижують артеріальний тиск. Лікарі рекомендують гіпертонікам включати в раціон свіжі плоди, джеми, варення і особливо – Горобиновий сік. Крім того, аронія добре чистить судини, підвищує їх міцність і запобігає розвитку атеросклерозу. Володіє кровоспинну дію Ягоди чорної горобини мають терпкий присмак і в’яжучі властивості завдяки високому вмісту вітаміну К. Плоди прискорюють загоєння ран і допомагають при внутрішніх кровотечах. Особливо корисна аронія для жінок, які страждають від хворобливих і рясних менструацій. Підвищує кислотність шлункового соку Чорноплідна горобина можна їсти людям, які страждають на гастрит зі зниженою кислотністю. Ягоди стимулюють апетит і прискорюють перетравлювання їжі. Допомагають при здутті живота, діареї, нудоті. Покращує стан людини з хворобою опорно-рухового апарату У складі аронії є кремній, кальцій, фосфор і інші макроелементи, які служать «будівельним матеріалом» для кісток. Крім того, ягоди мають протизапальні і болезаспокійливі властивості. Вони покращують самопочуття людини з хворобою суглобів (зокрема на ревматоїдний артрит).

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
larisa2836553
larisa2836553
Была

Похожие товары