Властне виробництво шоколаду на кам'яних жорновах з какао масла першого прямого віджиму та з додаванням кукурудзяних вершків та тростинного цукру.
Чому кукурудзяні вершки?
Бо у багатьох дорослих людей с часом лактоза не засвоюється, тому ми замінили молоко корови на кукурудзяні вершкіи, які ще більш смачніші та корисні.
Чому тростинний цукор?
Тому що в тростинному цукрі меньший глікімічний індекс (ГІ), тому він не так агресивно впливає на організм, ніж звичайний рафінований.
Чому зелена пророщена гречка?
Це український суперфуд!
Мікроелементи в складі: калій, магній, натрій, кальцій, селен, залізо, цинк, марганець, фтор, мідь і ін.
Вітаміни : А, С, РР, групи В (В1, В2, В5, В6, В9).
Амінокислоти : лізин, ізолейцин, триптофан, валін, треонін, лейцин.
Склад: какао масло, кукурудзяні вершки, тростинний цукор, зелена гречка пророщена, смородина чорна.