Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад
Натуральний шоколад, який виготовляється за технологією «bean to bar» («від боба до плитки»).
✓Для виготовлення цієї плитки шоколаду були використані боби з Венесуели (регіон Barlovento)
✓Для розкриття смакового профілю ми обсмажуємо какао боби за особливою технологією, після чого вони перетираються у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 48-72 год.
✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів.
✓Не містить продуктів тваринного походження (Vegan).
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).
СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ: терпкість, виразний гіркий чорний шоколад. Підвищений вміст какао-масла додає кремовості.
СКЛАД: какао-боби, какао масло.
100% какао-продуктів