Отправка Новая Почта+Укрпочта. Оплата при получении/на карту/счет без
НДС/онлайн на сайте.
Чим особлива фундукова паста?
- Фундукова паста — це перемелений смажений фундук і сироп агави 2%. І нічого зайвого:)
- Не містить трансжирів.
- Має ніжний горіхово-солодкуватий смак.
- Фундукова паста:
1. містить до 60% жирних олій, а саме олеїнову, стеаринову і пальмітинову кислоти. Вони зміцнюють судини і запобігають розвитку атеросклерозу,
2. містить більше вітаміну Е, ніж інші горіхи: 21 мг у 100г при добовій потребі 8-12мг. Вітамін Е допомагає зберігати нашу молодість та красу.
- Ми не додаємо у пасту загущувачі та стабілізатори, тому з часом відбувається природне розшарування пасти. Саме таке розшарування — головна ознака якісної горіхової пасти.
Як вживати фундукову пасту?
- Додавайте її до каш, запіканок. Намащуйте на тости, хлібці, оладки чи млинці.
- Обов'язково спробуйте фундукову пасту з бананами, яблуками чи іншими фруктами. Можна просто макати їх в пасту :)
- Додавайте у випічку та веган десерти для вишуканого горіхового смаку.
- Фундукова паста може замінити нутеллу. Якщо додати у неї какао чи шматочки шоколаду, смак буде дуже схожим, але точно корисним!
- Паста доволі калорійний продукт, тому оптимальна денна норма — 2 ст. л.
Яка на смак паста фундукова?
- Насичена з яскраво вираженим смаком лісового горіха.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.