Все категории
Добавить товар

Карнавальный новогодний маскарадный костюм, платье кукла, елочная игрушка, хлопушка,...

250 грн
Описание

Яскраве плаття на карнавал, новорічний костюм на ранки, свята для різних образів - ляльки, ялинкової іграшки, хлопушки, клоунесси, цукерки і т.д. Універсальна святкова сукня, підійде під різні образи, особливо якщо додати відповідний головний убір.

Тканина - підкладочна, атлас, поліестер. Ззаду на ліпучці, спинка тягнеться, талія на резинці. Знизу під'юбник для пишності на всю довжину спідниці (фото 3)

З дефектів: довга зачіпка спереду на спідниці (фото 4 на расправленій спідниці, в складках не особливо видно), коротка зачіпка на спідниці збоку (фото 5), нерівності на тканині типу заломів біля нижнього краю спідниці в одному місці (фото 6), декілька коротких зачіпок на рукаві (фото 7, під пахвою, в очі не кидаються), тріщина на флізеліні (фото 8, це зворотня сторона коміра, її не видно, оскільки він лежить на плечах).

По бірці на 7-8 років, але може бути і на дівчинку трохи менше або старше (залежить від статури дитини). Краще орієнтуватись на заміри (схема на останньому фото).
Для порівняння замірів краще виміряти не дитину, а її аналогічний одяг.
Всі заміри в сантиметрах,  напівобсяги, в спокійному стані (цифра через косу риску - це той самий замір при розтягнені).

Можливий самовивіз в Києві або пересилка поштою (по передплаті за поштові послуги).

Відповім на питання.

Дивіться ще мої оголошення, питайте, є інші костюми, головні убори та інші речі, які не доходять руки викласти на сайті

Состояние: Хорошее
Цвет:
  • Разноцветный
  • Фиолетовый
Размер:
  • 7/122
  • 8/128
  • 6/116

Похожие товары