Все категории
Добавить товар

Комбінезон для новонародженого дутік superstar white

1617 грн
Описание

118964
Комбінезон для новонародженого Дутік SuperStar White

Цукерки, феєрверк та хлопавки. Аж у долоні захотілося заплескати. А у всіх цих емоцій винуватець один- наш новий конверт "Дутик Superstar".

Капюшон. Це особливість конверта! Звичайно ж, він відстібається і кріпиться блискавкою. Капюшон декорований галявиною з натурального хутра. Вона й не дає спокійно жити нашій "хочушці" в грудях. А ще такий капюшон ховає личко малюка від вітру і не дає маленьким дівчаткам і хлопчикам замерзнути.

Блискавка. Блискавка в Дутіку одна і знаходиться вона посередині. Все геніально просто та дуже практично. А головне, що її закрито планкою-підзором і не пропустить навіть через блискавку ні вітер, ні дощ. І мало не забула про бігунок, який теж вміє ховатися під планку, щоб не поранити ніжну шкіру дитини.

Матеріали. Наймоє улюблене! Звичайно ж ми шалено любимо своїх крихітних клієнтів, тому поставили всередину тільки 100% бавовну. Тому діти можуть сміливо на ньому голопопити хіхікаючи мамі.

Конверт має силіконізований утеплювач, тому чудово тримає тепло та дуже легкий за вагою (300 гр/м2). Все це дозволяє використовувати конверт до -25 С.

Характеристики:

Стать: унісекс
Сезон    Зима
Вид утеплювача Силіконізований синтепон
Матеріал верху    Плащовка
Матеріал підкладки бавовна
Колір білий
Довжина без капюшона (см) 58
Вік 0-6 міс
Ширина 35 см
Довжина 76 см
Вік: 0-6 місяців
Країна виробник: Україна
*************1470
Оплата 100%
Нова пошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 0-1мес
  • 1-3мес
  • 3-6мес

Похожие товары