Технологія домашнього консервування. Жвалевський А (6729169723)

Лот завершен
Продавец:
Львов
Для того чтобы задать вопрос продавцу, пожалуйста, войдите
Технологія домашнього консервування.
Жвалевський А.С. та ін.
Техніка-1983г-143 с.іл. бібліогр.с.135 .
У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів, грибів і риби. Описано скляну тару, що застосовується в процесі домашнього консервування. Наведено рецептуру й приготування консервів, найбільш поширених в Угорщині, Болгарії, Чехословаччині. Книжка допоможе любителям домашнього консервування заготовляти про запас різноманітні плоди, овочі, гриби, м’ясо й рибу. Розрахований на широке коло читачів
Продавец не указал информацию

Задать вопрос продавцу

Для того чтобы задать вопрос продавцу, пожалуйста, войдите