Страви японської кухні. Блюда японской кухни. Комплект из 21 цветных фотооткрыток в обложке. JAPONSKÁ KUCHYNĚ - KUCHAŘSKÉ SPECIALITY. Kopáčková Kristina. Страви японської кухні Автор: Копацова, Крістіна Автор: Віммер, Володимир Рік видання: 1984 Японія, Земля висхідного сонця є однією з найбільш розвинених країн світу. Це не одне з найбільш відвідуваних туристичних місць у Чеській Республіці. Японська кухня є однією з найбільш здорових, головним чином завдяки мінімальному вмісту жирів і спецій. Основними інгредієнтами японської кухні є: рис, овочі, риба і морепродукти. Японці споживають їжу в основному в холодному стані. Рибу і морепродукти подаються сирими і абсолютно свіжими з вареним рисом. Ви не знайдете спецій у японській кухні, але замість неї є зелена хрін Wasabi, соєвий соус і імбир, щоб смакувати їжу. Деякі страви готуються шляхом приготування їжі. Для японської кухні, суші та його варіанти - це той же самий класичний, як вершковий соус. Сьогодні є багато ресторанів, де можна подарувати цей делікатес. Якщо ви не хочете витрачати, приготуйте з нашим суші асортимент на дому. Також спробуйте інші японські страви, запросіть друзів і покажіть їм свої навички приготування. Не забувайте про палички для їжі, без цієї японської кухні не японська кухня! Стан добрий.
Способ доставки:
Новая Почта
Стоимость: 60 грн
Способ оплаты:
Продавцу на карту
Задать вопрос продавцу
Для того чтобы задать вопрос продавцу, пожалуйста, войдите