Все категории
Добавить товар

Неймовірно стильна брендова футболка класу люкс італійського будинку моди gucci

399 грн
Описание

Неймовірно стильна брендова футболка класу люкс італійського будинку моди Gucci.
Коли ми говоримо «luxury», перше, що спадає на думку, — бренд Gucci. За майже вікову історію пара відомих букв G, візитна картка марки, стали заповітною мрією мільйонів.
Футболки вже давно знайомі всім як універсальний одяг, вони ніколи не виходять із моди і правильно поєднуючи їх ви завжди зможете бути у центрі загальної уваги. Виріб відрізняється бездоганним пошиттям та виконаний у найкращих традиціях бренду. Модель прямого силуету, з коротким рукавом та коміром-стійкою з застібкою на потайну бискавку.Планка та бігунок блискавки -з назвою бренду.Футболка оригінально оздоблена шкіряним декором з фірменним логотипом бренду на грудях та котрастними смужками на рукавах.
Виріб відрізняється високим ступенем практичності та надійності. Матеріал виробу м'який гарантує комфорт рухів. При цьому не тягнеться, колір футболки та текстура зберігаються після прання – одяг розрахований не на один сезон.
Ця модель має оригінальний дизайн, завдяки якому вона підкреслить почуття стилю та відмінний смак свого власника та стане універсальним аксесуаром в арсеналі будь-якого чоловіка.

Розмір L.
-довжина 70
-пог 52
-плечі 46

Gucci – італійський бренд, який випускає одяг, аксесуари, взуття та парфумерію класу люкс. Будинок моди Гуччі є постійним учасником Міланського Тижня моди та демонструє свої колекції двічі на рік. Компанія Gucci входить до складу французького конгломерату Kering, який, у свою чергу, є другою найбільшою компанією з виготовлення модного одягу у світі після LVMH.
Неймовірна історія модного італійського будинку Gucci просякнута інтригами, скандалами, злетами та падіннями, а також справжніми родовими прокльонами, що стали сюжетом для кінострічок Мартіна Скорсезе. Будучи справжнім синонімом моди, будинок Gucci нерозривно пов'язаний з історією самого сімейства Гуччі.
Основними відмінними рисами легендарного бренду були презентабельність та певна консервативність. Для виготовлення виробів застосовувалися лише найкращі матеріали, починаючи з першого року існування марки.
Зміна креативних директорів не вплинула на кардинальну зміну стилю бренду Гуччі. Загальна характеристика завжди залишалася незмінною – це акцент на сексуальності. Жодної вульгарності, тільки яскрава деталь або сміливий акцент, чи то глибокий виріз на сукні, чи одягнений блейзер на оголене тіло. А тканина, що струмує, повторює всі вигини жіночого тіла. Це все робить одяг бренду таким улюбленим серед своїх шанувальників.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра.
= Оплата:100% на карту Приват.
= Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Лето
Материал:
Хлопок

Похожие товары