П’янка колекція Бачевських. Цукерки ручної роботи з фруктово-ягідними начинками в чорному шоколаді. Вміст какао-продуктів в шоколаді не менше як 71%. Не містить пальмової олії. Начинки конфі приготовані з локальних ягід та фруктів та фруктово-ягідних спиртових наливок. У колекції представлені такі види цукерок: Вишня: цукерка в корпусі з чорного шоколаду з вишневим конфі на основі спиртової настоянки. Смородина: цукерка в корпусі з чорного шоколаду з смородиновим конфі на основі спиртової настоянки. Слива: конфета в корпусе из черного шоколада с конфи сливовым на основе спиртовой настойки. Абрикос: конфета в корпусе из черного шоколада с абрикосовым конфи на основе спиртовой настойки. Состав: какао-тертое, какао-масло, сахарная пудра, соевый лецитин, ванилин, ягоды вишни и черной смородины, абрикос, слива, пектин цитрусовый, лимонная кислота, спиртовые настойки, изготовленные по старинным рецептам Бачевских