Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Feliway фелівей спрей для зняття стресу в кішок 60 мл

430 грн
Описание

Виробник: Ceva Sante Animale
Тип продукту: Інший продукт

Кілька примірників у наявності

Виробник: Ceva Sante Animale, Франція

Працюємо без вихідних з 8.30 до 20.00.

Можливість отримання товару в кожному місті України

Фелівей — це копія феромонів лицьових залоз, використовуваних кішкою для маркування своєї території. Копуючи дію натуральних лицьових феромонів, фелів створює в кішки відчуття спокою й безпеки.
Фелівою застосовується у різних стресових для кішки ситуаціях, викликаних змінами в навколишніх умовах. Фелілей допомагає кішкам впоратися зі стресом, відновлюючи гарне самопочуття та нормалізуючи поведінку.
Фелівей Feliway — найефективніший і найбезпечніший спосіб відновити гарне самопочуття та нормалізувати поведінку кішки в стресовій ситуації. Feliway інформує кішку про брак причин для занепокоєння, стабілізує її емоційний стан, зменшує або повністю припиняє стресову поведінку.
ПОКАЗАННЯ
Застосовують кішкам: під час зміни місця проживання; переставляння меблів у квартирі; під час відвідування виставки; транспортування кішки; під час раннього відлучення кошенят від матері; для усунення бродильності; під час і після візиту до шинрача; у разі появи нового члена сім'ї; для усунення агресії, пов'язаної з дотиками незнайомих людей; у разі прояву нерівності; у разі групового утримання кішок.

Фелівей феромон для котів рекомендується:

- у разі прояву побутової нерівності;
- у разі раннього відлучення кошенят від матері;
- у разі зміни місця проживання;
- у разі перестановки меблів у квартирі;
- у разі появи нового члена сім'ї;
- під час і після візиту до ветеринара;
- під час відвідування виставки;
- під час транспортування тварини;
- у разі групового утримання кішок.

Спосіб застосування:

Маркування сечею
У разі усунення маркування сечею не рекомендується обробляти місця маркування засобами, що містять аміак, або вибілювачами, позаяк кішки не люблять сильні запахи, і це може провокувати активніше маркування. Використовуйте воду, хірургічний спирт або розчини без запаху. Усунувши сліди маркування та давши змогу місцю висохнути, щодня розбризкуйте Фелівою спрей на місця сечових міток і на виступні предмети, розташовані поруч.
Перекрутити оброблення місць маркування Фелілеєм треба після того, як кішка починає поширювати свої лицьові феромони (тренування мордочки про предмети).

Подряпання вертикальних поверхонь
Розпилюйте Фелівей спрей на роздряпані місця 1 раз на день.
Перекрутити оброблення Фелілеєм спреєм треба після того, як кішка починає поширювати свої лицьові феромони (тренування мордочки про предмети).
Дуже важливо встановити поблизу аналогічне місце для заточування кігтів (кигтеточку)

Груповий вміст кішок
Для зниження загального рівня стресу під час групового утримання кішок Фелівей використовується в тій кімнаті, де коти найчастіше почуваються дискомфортно або виявляють занепокоєння.
Переконайтеся, що в кожної кішки є власне місце для сну, їжі та можливість ходити в туалет у тихому й безпечному місці.

Адаптація кішки в нових умовах (переїзд у новий дім, адаптація кошеняти в новій оселі)
Під час транспортування або під час перебування в готелі для тварин розпиліть Фелівкою Feliway спрей у перенесенні за 15 хвилин до того, як помістити туди кішку.
Повторюйте оброблення клітини таким методом перед кожною подорожжю або щодня під час клітинного утримання кішки. Під час використання Фелевея спрею в готелі для тварин запускати кішку назад у клітинку можна за 15 хвилин після розпилення.

Телефон для контактів ************* Володимир

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец

Похожие товары