Все категории
Добавить товар

Картмаксимум доброго вечора, ми з україни! погашення львів 79070

127 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Філателія

Кілька примірників у наявності

Новинка!

Оригінали від Укрпошти!

Картмаксимум (карт-максимум) " Доброго вечора, ми з України! " * картка (листівка), марка М та штамп спецпогашення Львів 79000 Укрпошта 28-29.07.2022 року * Перший день

* Колекційний стан. В наявності 4-и картки (листівки). Стан по фото. *

Привітання «Доброго вечора, ми з України!» стало культовим у 2022 р. після російського військового вторгнення в Україну. Сьогодні цими словами розпочинають свої ефіри журналісти, посадовці, військові, вони звучать у композиціях музичних треків.

Саме фразу «Доброго вечора, ми з України!» обрали українці, з-поміж п’яти представлених на голосуванні тем, як сюжет наступної поштової марки України воєнного часу. У відкритому конкурсі на кращий ескіз до поштової марки «Доброго вечора, ми з України!», на який надійшло 1500 творчих робіт, беззаперечну перемогу здобув малюнок Анастасії Бондарець. Загалом у голосуванні взяли участь майже 900 тис. респондентів.

За словами авторки поштового випуску Анастасії Бондарець, її малюнок про те, як кожен українець робить все від нього залежне, в силу своїх можливостей, аби наблизити нашу Перемогу.

Дата випуску - 28.07.2022 р.

Картмаксимум (карт-максимум) "Добрый вечер, мы с Украины!" * карточка (открытка), марка М и штамп спецпогашение Львов 79000 Укрпочта 28-29.07.2022 * Первый день

Оригиналы от Укрпочты!

Оплата попередня на картку "Приватбанку".

Доставка "Новою Поштою" чи "Укрпоштою" згідно тарифів або зустріч наживо у м. Львів.

Дуже гарний подарунок або для власного використання як пам'ять про знакові історичні події.

Дякую.

! Відправлю товар лише в спокійні регіони !

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары