Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Килимок для різання а1 axent (самоввідновлювальний, печворка)...

950 грн
Описание

Вид творчості: Печворк
Тип продукту: Тканини

Торг

Двосторонній макетний килимок А1 (60х90 см) зі щільної основи 3-шарового синтетичного матеріалу дає змогу різати ножем м'яко й безпечно. Два зовнішні шари мають властивість відновлення від порізів, внутрішній шар не дає ножу проходити наскрізь. Використовується для різання паперу, тканини, картону, шкіри тощо. Сантиметрова шкала. Має властивість самовідновлення після порізів. Розмір А1 (900х600 мм). Товщина 3 мм. Килимок для різання (макетний килимок, розкроєний мат) використовується для рукоділля, у меблевому виробництві, для скрапбукінгу, печворку, для дитячої творчості та аплікацій. Він дає змогу різати ножем м'яко й безпечно, захищає поверхню столу від пошкоджень і допомагає зберігати гостроту леза. На килимку можна різати різноманітні матеріали: тканину, папір, картон, плівку, шкіру.
Зручно, що матеріал килимка матовий і не створює відблисків від настільної лампи. Розмітка дає змогу робити розкрий ще точніше й акуратніше.
Для збільшення терміну експлуатації килимка не варто ставити на нього гарячі предмети. Килимки для різання Axent представлені в чотирьох розмірах: А1, А2, А3 та А4.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары