Все категории
Добавить товар

Мистецтво енциклопедія

80 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Мистецтво і культура

"Мистецтво Енциклопедія" - це окрема колекційна книга, яка стане чудовим додатком до бібліотеки дитини та дорослого. Вона містить величезний обсяг цікавої та цінної інформації про мистецтво від давніх часів до сьогодення.

Книга містить багато незабутніх майстер-штук, їх історії, техніки та творчу геніальність. Загальний огляд зіставляє творчість і процес творення мистецтва в різних місцях та епохах. Крім того, книга містить ілюстрації, які відображають кращі зразки мистецтва з усього світу.

Читачі можуть знайти у ній незліченні цікаві факти про відомих мислителів, художників та скульпторів, розповіді про національні культури та мистецтво, техніку відтворення, вивчення та налагодження креативних ідей. Вона не тільки поглиблює знання про мистецтво, але й стимулює до творчості та самовираження.

Ця книга відчутно додасть знань про світ мистецтва та допоможе насолодитися його красою для усіх дітей та дорослих. Вона стане чудовим додатком до шкільної бібліотеки, а також для особистого використання будь-якої людини, яка цікавиться мистецтвом та культурою.

Замовлення "Мистецтво Енциклопедія" - це чудова інвестиція в власний розвиток та довільна ознайомлення з мистецтвом та його розумінням. Будь ласка, не соромтеся звертатися за цією книгою для себе чи для своїх дітей!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары