Все категории
Добавить товар

Міфи стародавніх слов'ян. боги, парфуми, рослини, тварини. і. кар

179 грн
Описание

Тематика: Мистецтво і культура

Міфи стародавніх слов'ян. Боги, парфуми, рослини, тварини. І. Кіреївський
Через «Полук сімейного дозвілля», Харків, 2007 р., мова російська, 240 стор. з ілюстраціями, формат 84x108/32, палітурка тверда, стан чудовий.
Ця книга не є ані науковою працею з міфології, ані хрестоматичною збіркою з фольклористики, ані, поготів, етнографічним почерком. Наступаючи до роботи над нею, автор поставив перед собою скромне завдання: зібрати воєдино та класифікувати міфи та легенди східних слов'ян (подаків російських, українців і білорусів), розкидані за різними джерелами, піднявши багато з них відповідну літературного оброблення. Переглядаючи матеріали за деревиною міфології, можна виявити чимало суперечностей, різне пояснення того чи іншого образу. Тому нехай читач не бентежиться, якщо зустріне традиційний погляд на культові божество, яке знайоме йому в іншій, більш звичної інтерпретації.
Весь матеріал розподілений за трьома частинами: «Боги», «Духи» і «Свячені та чарівні рослини, птиці та звірі». Як застосунок наводиться дерев'янський календар-місячник, згідно з яким є данична даниська.
Хочеться сподіватися, що справжня книга виявиться корисною не тільки прихильникам старовини, фольклору та історичних творів, а й з цікавістю буде прочитана великою армією книголюбів.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары