Все категории
Добавить товар

Як ясновидіти. книга для тих, хто хоче знати майбутнє. радченко

350 грн
Описание

Тематика: Езотерика та окультизм

Як ясновидіти. Книга для тих, хто хоче знати майбутнє. Т. А. Радченко

Видавництва «АСТ», «Астрель», дата 2007 р. Формат 84х108/32, 159 стор. з ілюстраціями, мова російська, палітурка тверда. Стан чудовий.

Кожен із нас хоче знати, що чекає на нього в майбутньому, і звертається за радою до магів, 48-го фахівцях та інших фахівців. Найчастіше такі послуги пропонують відверті шарлатани. Люди Платять гроші за передбачення, які ніколи не збудуться, і бояться зізнатися собі в тому, що їх просто дурачать. Якщо ви не довіряєте чужим передбаченням, спробуйте самі стати ясновидцем! Яскравовидіння — це дар Божий, але ця здатність може бути передана не тільки в спадок або закладена в людину під час народження, а й розвинена за умови регулярних тренувань і роботи з власною точністю. Явленню можна навчитися, головне в точності виконувати рекомендації, викладені автором, і постійно вдосконалювати своє вміння! Ця книга допоможе вам не тільки дізнатися майбутнє або зазирнути в минуле, а й глибше зрозуміти природу паранормальних явищ і навчитися чути підказки власного підсвідомості.
Вартість 330 грн.
Оплата та доставка: Запроваджений на карту Приватбанка. Доставка тільки в Україні Новою Поштою або Укріплішою. Доставку оплачує Покупець по тарифу-транспортувача під час отримання.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары