Виробник: АСТ
Тематика: Кулінарія і правильне харчування
Сторінк: 160
Розмір: 125 х 200 x 20 мм
ISBN: 978-5-17-064628-9
Рік видання: 2009
М'який палітурка, газетний папір
Виростити урожай не просто, але його ще треба зберегти. Частина врожаю можна зберігати у свіжому вигляді, якщо є льох або інше сховище. Частина можна заморозити або висушити, але завжди залишається ще одна кількість, яку ми традиційно квасім, солім, маріном, консершивуємо, робимо компоти, вино, варіння. У цій книзі ви знайдете величезну кількість рецептів будь-якої складності й на будь-який смак — від найвишуканіших до найвишуканіших:
- Заправка для борща
'- Царське варення з крижовика '
- Яблучний сир
- Варення з нетурції
- Баклажаны по-румынски
- Лікер із чорноплідної горобини
- Томати на меду