Все категории
Добавить товар

В. городков. проекти, споруди, живопис, графіка. -брянск,2010.

107 грн
Описание

Тематика: Мистецтво і культура

Містків А.В. Василь Містоків: проєкти, споруди, живопис, графіка/Брян. Город. інженер.-технол. акад. - Брудск: Автограф, 2010. - 120 с.

Альбом-монографія присвячений творчості архітектора-художника. Прослужений шлях його становлення й вдосконалення, характеризуються творчими принципами та найбільш значущі його роботи в галузі архітектурного проєктування, графіки, живопису та малюнка. Вироблено понад 200 фоторепродукцій творчих робіт.
У монографії вдалося простежити творчий шлях зодчого, зокрема етап зародження цікавості до малювання, любові до природи малої батьківщини. Збережені дитячі малюнки Василія, виготовлені в 1926-1931 рр. свідчать про добре володіння ним різними художніми прийомами, про відчуття кольору та перспективи.
Детально представлений розділ, пов'язаний із навчанням Василія Місткова в Академії худорлявості (1933-1939). Читач може побачити серію художньо-графічних робіт Містокова-студента, його дипломний проєкт.
У монографії є аналіз його художніх робіт, прослужений шлях архітектурної творчості в Бронсьці (1949-1997). Проаналізовані найбільш значущі його роботи.

(10)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары