Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ізраель регарді — церемоніальна магія. езотерика оккультуризм

550 грн
Описание

Тематика: Езотерика та окультизм

Нова книга. Тверда палітурка

Справжня книга присвячена важливому питанні зануреної практики — магічному ритуалу. У ній методом послідовного ускладнення пояснюються структура, підготовка та проведення ритуалів, починаючи питання підготовки приміщення до використання як храму та закінчуючи закликанням Вищого "Я".
Навчання ведеться на прикладі одного з основних єнохіанських ритуалів Герметичного ордена Золотої Зарі, що підходять до Джона Ді. Досвід автора показує, що саме наведений у книзі Ритуал Відкриття журналів у разі щоденного повторення (крім суто прикладних цілей) приносить неймовірне загострення психохитливої сприйнятливості оператора. Поряд із цим дають докладні пояснення так званого Ритуала Ненародженого. Спочатку призначений тільки для екзорцизму, цей ритуал після перероблення в ордені Золотої Зарі, і особливо Алісером Кроулі, почав виконувати прямо протисмугову роль: відкривати свідомість оператора для усвідомлення присутності в собі іншого духу, а саме Святогоневародянина-Хранителя або Вищого "Я".
Видання доповнене застосунками, що містять ритуали пентаграми та гексаграми, а також інші матеріали, що стосуються теми.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары