Все категории
Добавить товар

Книга-досягатор, бізнес-щоденник sunny book, 360 сторінок

500 грн
Описание

Тематика: Інший вид літератури

Книги немає у вільному продажу, тільки як бонус від інвестиційного фонду

Sunny Book розділений на 8 логічних блоків, у яких у визначеному порядку зібрані ефективні вправи та схеми: 5 розділів навчального посібника, розділ із розумним щоденником на 4 місяці, розділ для підведення підсумків і завершальний 8-й розділ — місце для ваших нотаток і інсайтів
Ці розділи дадуть Вам змогу, виконуючи спеціальні завдання, проаналізувати себе та навколишній світ, вийти на новий рівень усвідомленості, освоїти основи фінансової грамотності, організувати та дисциплінувати себе, сформувати бажання та цілі.
Використовуючи калькулятори та схеми Sunny Book, ви отримаєте важливі переконання, потім знання та навички в цільовлаштуванні та плануванні.

Підвищте рівень енергії та мотивації
Спеціальні завдання Sunny Book, розроблені за участю психологів, надихнуть і зарядять Вас енергією, допоможуть налаштувати фокус на правильні щоденні дії, які які якісно покращують ваше життя.

Отримайте справжнє естетичне задоволення
Яскрава та кольорова, у твердій обкладинці, ця книга якісно виготовлена на щільному папері та ідеально підходить для письма. Заповнюючи сторінку за сторінками, ви отримаєте справжнє задоволення, коли зрозумієте, що тримаєте в руках унікальну книгу про Вас, написану Вами!

Це мануал зі зміни свого життя на краще прямо зараз. А також чудова інструкція для інвестора-початківця. Sunny Book розроблений за підтримки інвестиційного фонда Амір Капітал. Але нумо по черзі.

З чого починається книга?

Із самого початку, з аналізу вашого поточного положення.

Аналіз поточної точки А.

Де ви перебуваєте зараз, яке у вас оточення, з ким ви найбільше спілкуєтеся, який у вас фінансовий стан? У цю ситуацію вас привів певний порядок дій, які ви робите щодня. І якщо ви маєте бажання змінити ситуацію за грошима — вам потрібно змінити ваші дії.

Хочете дізнатися, який вигляд має формула багатства?

50%+40%+10% = $$$

50% це ваше оточення. Люди, з якими ви взаємодієте щодня, "роблять" ваше життя.

40% це ваше мислення. Діяльність починаються з думки, зміни мозок — зміняться дії — зміниться результат.

і 10% це ваші знання. Ніхто не народився найрозумнішим, ми вчимося впродовж усього життя і це дуже здорово, коли на нашому шляху потрапляють гідні вчителі.

Sunny Book не просто показує вам напрямок, куди йти, але також буде "вести вас за руку" за цим шляхом.

Приклад про ваше оточення: з ким ви спілкуєтеся постійно? Опишіть цих людей, проаналізуйте їхні доходи, підсумуйте їх і поділіть на кількість осіб — ви отримаєте свою грошову стелю на сьогодні. У цьому оточенні вам буде дуже важко пробитися нагору.

Однак тут є один цікавий момент: оточення ми не завжди можемо поміняти, ми зможемо підійти до багатих, тільки якщо в нас уже є гроші, інакше нас до них так просто ніхто не підпустить. Тому ми маємо Самі створити своє оточення, заробляти більше та вчити інших людей, щоб рости всім разом.

Тільки коли в житті є глобальний сенс, ідея, місія — життя стає по-справжньому цікавою. І головна місія інвестиційного фонда Амір Капітал — зробити людей багатшими, успішнішими та радіснішими, щоб кожен робив те, що йому до душі.

Sunny Book розкриє вам ще один секрет багатих: робіть те, що приносить вам радість і інвестує!

Наступний ваш крок: оцініть ваші щоденні дії. Вам потрібно написати 100 своїх бажань, саме 100, не менше.

Ви маєте не просто написати свої бажання, а 30 фінансових цілей і скільки вони варті. Далі вибирайте ті цілі, які потрібно реалізувати в найближчі два роки.

Фінансову мету потрібно оцифрувати, скільки ви хочете отримувати на місяць.

А тепер увагу: задайте собі просте питання "зачем"?

500000 рублів на місяць. Навіщо вам ці гроші? Навіщо?

У п'ятий раз спитуючи себе "зачем" вийде ваша справжня відповідь. І переконує вас, іноді він може по-справжньому здивувати.

Дивись далі: що вам заважає отримати цю суму зараз? Що ви можете зробити ПРЯМО СЕЙЧАС для цього?

Sunny Book дає вам змогу робити самоаналіз і записувати свої відповіді. Це дуже важливо! Коли ви прописуєте щось, приходить усвідомлен…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары