Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

283a.11 leopold kronekers werke. 1895 р. k.hensel.работи л. кроне

3500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тематика: Навчальна література

Торг

народжений 7 грудня 1823 р.
Лігня, Силеське воєводство, Пруссія
Помір 29 грудня 1891 р. (68 років)
Берлін, Германська імперія
Національність Прусський
Альма-матер Берлінський університет
Известен
Дельта Кронекера
Символ Кронекера
Кронекер продукт
Теорема Кронекера
Важлива частина досліджень Кронекера була зосереджена на теорії чисел і алгебрі. У статті 1853 року з теорії рівнянь і теорії Галуа він сформулював теорему Кронекера — Вебера, але не запропонував остаточного підтвердження (тегоріма була повністю доведена набагато пізніше Девідом Гілбертом). Він також ввів структурну теорему для звичайно породжених абелевих груп. Крокекер вивчав еліптичні функції тасунув свою теорію про « liebster Jugendtraum» («найзаповітніша мрія юності») — узагальнення, яке пізніше було висунуто Гільбертом у модифікованій формі як його дванадцятинадцята проблема. У статті 1850 року «Про розв'язання загального рівня п'ятого ступеня» Кронекер вирішивлічність п'ятого ступеня, применюючи теорію груп (хоча його рішення не було в термінах радикалів: це вже було доведено Абелем — Руффіні. теореми).

В алгебричній теорії чисел Кронекер вів теорію дивізорів як альтернативу теорії ідеалів Дідекінда, яку він не вважав прийнятною з філософських причин. Хоча загальне прийняття підходу Дідекінда призвело до того, що теорія Кронекера довгий часридилася, його роздільники виявилися корисними та були відроджені декількома математиками у 20 столітті.

Крокекер також зробив свій внесок у концепцію безперервності, реконструлювавши форму ірраціональних чисел у дійсних числах. У аналізі Кронекер відхиляв формулювання безперервної, ніде не диференційованої функції, сформульованої його колегою Карлом Вейєрштрасом.
Роботи Леопольда Кронекера: Виготовлені з ініціативи Королівської прусської академіки наук. книга без твердої обкладинки.не читана. сторінки не розрізані.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары