Все категории
Добавить товар

Метафорические карты «пожелание сердцем»

650 грн
Описание

Метафоричні асоціативні карти «Бачити серцем» стали однією із найбільш популярних колод, які мені вдалось створити. Її найчастіше купують😊собі або на подарунок.

Ідея створення колоди:

Чи бувало так, що ви прокинулись вранці і уже немає натхнення, багато запитань та мало відповідей?
Колода #макбачитисерцем про справжнє, про те, чого очима не побачиш, про те, що підказує серце. Бувають моменти в житті, коли тільки серце знає справжню відповідь.
Колода – Маяк на кожен день, вона допоможе вам. Також особливість колоди в тому, що вона може бути чудовим подарунком для колеги, подруги, мами.
Колода «Бачити серцем» створена для дівчат різного віку (від 14 і до 100+).

Як працюють метафоричні карти?

Метафоричні асоціативні карти (МАК) – це інструмент, який допомагає  через метафору знайти відповідь із нашого несвідомого. При сприйнятті картинки, значення має не саме зображення, а відгук і сприйняття людини, яка дивиться на нього. Тому що в МАК кожен бачить свою інтерпретацію і вона викликає враження та індивідуальну реакції.
Якщо клієнт працює з картами вперше, необхідно обирати карти у відкриту. Далі можна працювати в закриту. В цій колоді можна використовувати і зображення, і фрази.

Для кого ця колода?

Колода буде чудовим помічником коучам, арт-коучам, арт-терапевтам, психологам, а також всім, хто хоче покращити якість свого життя, зокрема, додати натхнення, любові, мотивації, енергії, віри та впевненості.
Форми роботи: індивідуальне та групове консультування
Карти можна використовувати у повсякденному житті для налаштування та натхнення на цілий день.

Структура колоди:

• 31 карта: з одного боку – яскраве зображення, з іншого – зображення маяка із фразою;
• інструкція на 4 техніки;
• мішечок.

#макбачитисерцем

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize