Все категории
Добавить товар

Кресало кремінь кремень огниво ферроцерий розпалювач 10×82 мм

385 грн
Описание

Тип спорядження: Товари для виживання

Кілька примірників у наявності

Кресало (огніво) - чудова річ як у користуванні, так і на подарунок. Потрібно для розведення багаття без використання запальнички або сірників. Кресало - незамінний інструмент в арсеналі мисливця, рибалки, альпініста, туриста та мандрівника. Дозволяє розпалити вогонь за будь-яких погодних умов. Для цього лише необхідно кілька разів різко чиркнути металевою пластиною (кресалом) або ножем по поверхні стрижня кресала для того щоб висікти іскру. Легке та надійне і завжди у кишені. Кресало з легкістю підпалює суху траву, тирсу, вату та інший трут. Стильний та корисний аксесуар у будь-якому поході, зробить ваші фото/відео атмосферними, а час на природі - незабутніми.
Відчуття від того, що ви розвели багаття за допомогою іскри - непередати словами.
Це просто мастхев в арсеналі людини, яка любить відпочинок на природі, а також це дуже гарний подарунок. Перед першим використанням необхідно зіскребти чорну фарбу зі стрижня, краще робити це кресалом у наборі.
🔸️Розмір: 10×82 мм
🔸️Вага: 25 г
🔸️Колір: помаранчевий/синій/червоний

Всі мої товари нові!
Всі фото зроблені мною!
🔸️В наявності багато товарів для туризму, кемпінгу, бушкрафту та відпочинку на природі, дивіться мої оголошення, там Ви точно знайдете щось цікаве для себе.
Дякую за перегляд і Ваш час, мирного неба.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?