Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Жироспалювач ostrovit hydro out diuretic 90 капсул

500 грн
Описание

Виробник: OstroVit

Спеціально розроблена формула

OstroVit Hydro Out Diuretic
Зазвичай останній етап побудови ідеальної фігури, поліпшення визначення м'язів і отримання ефекту «сушки» позбавляється від зайвої води з організму. Основним елементом цього шляху є належним виходом сечі, здорові нирки і підтримує баланс електроліту, де основним фактором у цьому контексті є оптимальним рівнем натрію. Багато препаратів з диуретической групи не мають «благотворного ефекту, тому що рецепт і окремі інгредієнти не були обрані належним чином. Ostrovit Hydro Out Dioureta Adapts ідеально підходить до рамках препаратів з трав'яними і стандартизованими екстрактами, які є основними областями фармацевтичних продуктів. Завдяки гидроуретическому додатком, проблема «підшкірної води ефекту» перестане існувати, і ви, завдяки істинному визначенням, не тільки знайдуть впевненість у собі, але також зробить вашу цифру задовольнити вас.
Екстракт кропиви листя - рослина, яке було використане протягом тривалого часу-за його плеоотропных ефектів. Він показує сильний протизапальний ефект, але, перш за все, підтримує правильне функціонування простати і сечової системи.
Екстракт кореня кульбаби (в тому числі 3% флавоноїдів) - рослина - овоч, який буде плутатися часто людьми з кульбабою, який не має так багато лікарських аспектів порівняно з кульбабою. З-за його сечогінного ефекту часто панує в препаратах, щоб допомогти позбавитися від надлишкової води в організмі. Є хорошим джерелом калію і багатства поліфенольних сполук.
Екстракт насінь гуарани (в тому числі 22% кофеїн) - насіння Guarana зазвичай відомі своїм високим вмістом кофеїну, що вважається багатьма людьми як однієї з кращих діуретиків. Ніщо не може бути не так. Незважаючи на те, що кофеїн насправді являє собою слабкий сечогінний, теофілін і теообромин, що міститься в Гуарані, є однією з головних причин, по яких цей екстракт був виявлений в цій суміші.
Екстракт з грунтових частин Goldenrod - Goldenrod - це рослина, широко відоме своєчасному ефекту. Часто використовується при запаленні сечовивідних шляхів, підтримуючи належне функціонування нирок і нормалізують водно-електролітний баланс. Це може знизити кров'яний тиск і поліпшити травлення.
Клюквальный фруктовий екстракт (у тому числі 10% проантхоцианидин) - Клюквальный плід представляє собою джерело біофлавоноїдів, фенольних сполук і багатьох цінних протизапальних та антиоксидантних фітохімічних. Плоди журавлини знайшли багато додатків в терапії лікування або профілактичного додавання сечовивідних шляхів, запалення сечового міхура, регулювання правильного рівня pH сечі і сечогінного ефекту.
Екстракт зеленого чаю-листя (у тому числі 50% поліфенолів) - екстракт зеленого чаю, що міститься в препараті, містить дуже велику кількість поліфенолів, які мають сильний антиоксидантний ефект. Він має можливість змішувати вільні радикали, які прискорюють процеси старіння організму. Завдяки цьому, екстракт зеленого чаю допомагає зменшити і затримувати процес старіння організму. Крім того, екстракт зеленого чаю підтримує імунну систему. Крім того, екстракт зеленого чаю ефективно підтримує процес спалювання жиру, допомагає стимулювати руйнування жирових клітин і запобігає їх повторне збільшення.
Екстракт з наземних частин хвоща (у тому числі кремнезем 7%) - хвощ - один з найстаріших рослин на весь куля. Відомий насамперед для препаратів, які роблять благотворний вплив на нашу шкіру, волосся і нігті. Містить цінні поліфенольні речовини та органічні кислоти. Завод часто використовується в проблемах сечовивідних шляхів, як і інші рослини, він має сечогінну дію, знижує кров'яний тиск.
Вітамін B6 (Pyridoxalo 5'-фосфат P-5-P) - у вигляді P-5-P або пиридоксало 5-фосфату. Це найкраща біологічно доступна форма вітаміну B6 для нашого тіла. Це відповідає і підтримує океан фізіологічних функцій і має вирішальне значення в належному функціонуванні всіх органів в нашому тілі.

OstroVit Hydro Out Diuretic

Полегшує позбавитися від надлишкової води в організмі
Покращує визначення м'язів і ефект «скульптури»
Підтримує процеси зменшення жиру
Надає позитивний вплив на імунітет …

Состояние: Новое

Похожие товары