Всі категорії
Додати товар

💸сучасний молодіжний💸чоловічий гаманець wilbest

478 грн
Опис

🔹Натуральна м’яка волов’яча шкіра, без запаху та зручна – чоловічий гаманець виготовлено вручну з натуральної м’якої воловичої шкіри, до якої зручно доторкатися, що надає нотку розкоші та забезпечує тривале використання. 🔹Мінімалістичний гаманець з великою увагою до деталей. Він елегантний і легкий (розмір: 11 х 8,5 х 1,5 см), вишуканий, найкраще поєднується з елегантністю, якісний, легкий у транспортуванні та чудово поєднується з джинсами чи комбінезонами. Без запаху, запах свіжої шкіри.
🔹• Висока місткість: вміщує до 11 карток Billi, монет і чорно-помаранчевого мінімалізму - 1 чоловічий ланчбокс має 8* слотів для карток, у тому числі 8* слотів для карток, 1* віконце для посвідчення особи (посвідчення водія) і 1* кишеньковий тримач для картки швидкого доступу. 2-3 картки, 1 кишеня для монет, 1*зажим для грошей.
🔹 Універсальний і класичний чоловічий гаманець, стриманий чорний зовні, всередині тепла помаранчева шкіра, ідеально підходить для вишуканого чоловіка зовні, але смішний всередині!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра

Схожі товари