Всі категорії
Додати товар

Чоловічий гаманець laoshizi, преміумкласу, з натуральної шкіри crazy horse.

975 грн
Опис

Чоловічий гаманець, преміумкласу, з натуральної шкіри Crazy Horse. Фірма LAOSHIZI використовує для виготовлення багатьох своїх виробів натуральну шкіру "crazy horse" з ефектом старіння. Вироби в цій шкірі в процесі носіння набувають вінтажного вигляду. Це шкіра для шикарних виробів. Виготовляється зі шкур великої рогатої худоби. Вона м'яка, еластична та довговічна. Неоднорідність кольору, природні складки, шрами тварини, цифри на виворітному боці шкіри не вважаються браком. У натуральній шкірі допускається різнотон у відтінках до 10%.
Крейзі хорс (Crazy horse) — це тип високоякісної шкіри великої рогатої худоби підвищеної міцності, що отримується за допомогою оригінальної фінішної обробки «крекзі хорс»: нанесення тугоплавчих восків на поверхню шліфованого фарбу. Попри регулярне переклад "дикий кінь", це шкіра великої рогатої худоби (КРС). Колір покривної суміші темніший, ніж фоновий колір барвника. У результаті шкіра набуває властивості змінювати колір у місцях вигину, залому або натягу — висвітлюватися.
Відмітна зовнішня особливість цієї шкіри — вінтажність. На шкірі легко залишаються подряпини, сліди, якщо її зачепити чимось твердим. Але це плюс цієї шкіри, тому що надають їй шарму «старини». Подряпини легко за бажання видалити, втративши місце чимось м'яким (пальцом, тканиною). За потреби можна затемнити потрібні вам ділянки шкіри за допомогою додаткового натирання воскмісними аппрестурами за допомогою вовняного повсті.
Якщо така шкіра набула внаслідок транспортування або розкрою, не потрібні вам світлі заломи, то досить удосталь її щадної теплової обробки (працювати через папір) і вона знову набуде рівномірного забарвлення. Шкіра м'яка, еластична, гладка, без блиску. Товщина 1,4 мм. Має досить щільну структуру та чудово підходить для виробництва каркасних безпідкладкових виробів, як-от рюкзаки, дорожні сумки, чохли, гаманці, портфелі тощо. Такі вироби мають незвичний, стильний, дорогий вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?