Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Картхолдер зі шкіри,картхолдер джокер,

650 грн
Опис

Ось так виглядає картхолдер з ручним тисненням Джокера.
Всі наші вироби виконані повністю вручну. Від розкрою, до прошивки. При нанесенні малюнка ми використовуємо техніку тиснення з подальшим художнім розписом. Виріб зручно сидить в руці, шкіра приємна на дотик.

Гаманець виконаний з натуральної італійської шкіри рослинного дублення, товщина шкіри 2 мм. Фарбування гаманця відбувається в кілька етапів, спочатку це просочення різноманітними засобами, насичення маслом вироби для м'якості і еластичності шкіри. Далі відбувається нанесення кольору - антик гелю з ефектом патинування.

Розмір гаманця в складеному вигляді 9.5 * 12 см

При виготовленні виробів під замовлення, ми можемо запропонувати ще декілька внутрішніх варіантів. Таких як, додаткові відділення під карти, прозора кишеня і т.д. Також є можливість перенести кнопку на лицьову сторону або не ставити взагалі.

Виріб покрито лаком, що захищає його від забруднень, але якщо виріб потрапив під дощ, то необхідно протерти м'якою тканиною і дати просохнути природним шляхом. Не сушити феном. Якщо виріб забруднився, його слід протирати м'якою тканиною або шматочком щільного хутра.
Додаткові характеристики:
Персоналізація: З тисненням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
balaz...
balazh.vitaliy
Ужгород
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?