Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Шкіряний тревел-кейс "x-treme wallet".

700 грн
Опис

Шкіряні аксесуари від майстерні X-TREME WALLET.

Річ, яка неодмінно стане Вам у нагоді під час подорожі – тревел-кейс від X-TREME WALLET. Не незамінний помічник у справі організації будь яких важливих документів, які вам вкрай необхідно узяти з собою. Квитки, готівка, картки та різноманітні посвідчення з легкістю знайдуть своє місце у місткому тревелі. Якщо ви належите до тих людей, які цінують зручність та полюбляють бути спокійними за усі власні документи у подорожі, наш тревел-кейс неодмінно допоможе Вам у цьому.

Також можливе виконання в інших кольорах і комбінаціях. Зауважуємо, що усі вироби ручної роботи, тому 100 відсоткова тотожність з світлинами є неможливою.

🔹Тип: Unisex.

🔹Розміри:11х20см. (в складеному стані) 22х20см. (в розгорнутому стані).

🔹Колір: Янтарно-медовий.

🔹Матеріал: Шкіра Crazy Horse.

🔹Кількість відділів: 1 відділ для паспорту,2 відділи для документів та купюр, 6 відділів для карток, відділ для квитка.

Нагадуємо, що обраний нами для виробів матеріал – натуральна шкіра “Crazy Horse” та міцна вощена нитка. У поєднанні утворюється надзвичайно витривалий та якісний продукт, який ніколи не підведе Вас в далекій дорозі. А ручна робота майстра тільки підкреслить Ваш особливий смак до унікальних речей. 
Усі інші можливі комбінації майстерня може виконати під ваше замовлення. Усі наші клієнти мають нагоду обрати виконання виробу не лише у різних кольорах шкіри та нитки, але й додати до виробу додаткові елементи у вигляді кнопок чи застібок, а також урізноманітнити конфігурацію відділень, додавши чи прибравши, наприклад, відділ для дрібних монет чи дрібничок та відділення для карток.
Майже завжди у наявності в майстерні присутні наступні кольори шкіри: коньячний, темно-вишневий, янтарно-медовий. Виготовлення зі шкіри іншого забарвлення просто додає до терміну виконання 3-4 дні.

Для цього виробу використана шкіра типу “Crazy Horse”. Виготовляється шляхом нанесення тугоплавких восків під тиском. Це забезпечує їй вінтажність. З часом від використання шкіра починає приймати більш глибокий колір та злегка блищати, що тільки додає стилю виробам.
Усі наші вироби прошиті вручну провощеними плоскими нитками від 0.8 до 1мм товщиною, що забезпечує максимальну довговічність. Вощені нитки стійкі до забруднення. Навіть світлі нитки не змінюють свій колір досить тривалий час. Зрізи та торці шліфуються та обробляються. 

⚠ Рекомендації по догляду

Шкіра типу “Crazy Horse” схильна до “пошкодження”. На ній залишаються дрібні подряпини, що є її головною особливістю. Але навіть цього можна позбутись, потерши це місце м`якою ганчіркою. Будь які іншого роду забруднення видаляються зі шкіри просто вологою (саме вологою, не мокрою) серветкою. Забруднені нитки достатньо протерти сухою серветкою. 
Також для захисту та придання шкірі більш глибокого кольору можна покрити виріб будь-яким безбарвним кремом для взуття або воском.
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Колір: Жовтий
Матеріал: Шкіра
Тип: Тревел-кейс
Кількість відділень для купюр: 2 відділення

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
x-tre...
x-treme_art_studio
Івано-Франківськ
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?