Всі категорії
Додати товар

Чоловіча барсетка, клатч baellerry rugged black

290 грн
Опис

Портмоне, клатч мужской Baellerry Rugged

Классический дизайн мужского портмоне Baellerry Rugged не оставит равнодушным ни одного мужчину.

Вместительный мужской кошелёк из искусственной кожи. В него поместится всё, что нужно взять с собой выходя из дома, вещи первой необходимости: деньги, мобильный телефон, ключи и водительское удостоверение.

Удобная и функциональная модель, вмещает 5 отделений для купюр, 12 слотов для кредитных карт, 1 внутреннее отделение для монет на змейке, 2 отделения на молнии, 1 отделение для документов. Застегивается на молнию и кнопки.

Екошкіра – зносостійкий, водонепроникний, стійкий до механічних пошкоджень матеріал. До того ж виглядає цей гаманець стильно і презентабельно. Для зручної шкарпетки можна використовувати ремінець на руку, завдяки практичному поділу з безліччю відділень для грошей, дрібниці, відсіків для банківських карт і мобільного телефону чоловіче портмоне Baellerry Rugged легко замінить барсетку або клатч. Шукаєте хороший і недорогий гаманець? Придивіться до цієї моделі – солідна річ за бюджетну вартість. Вигідна покупка собі або на подарунок. Застібка: Кнопки; Блискавка; Кількість відділень для купюр: 5; Кількість відділень для кредитних карт: 12; Кількість відділень для монет: 1; Розташування монетниці: Всередині; Кількість прозорих відділень: Немає; Кількість відділень на блискавці: 2; Кількість відділень для документів: 1; Розміри: 20см х 10см х 4 см;

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари