Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір чоловічий handycover №41 (чорний) ремінь, портмоне, обкладинка, ключниця

1840 грн
Опис

Чоловічий подарунковий набір Handycover №41 (чорний) ремінь, портмоне, обкладинка, ключниця Ваш чоловік любить подарунки? Тоді порадуйте його своєю увагою. У цьому наборі зібрані самі необхідні для нього аксесуари, якими вона буде користуватися щодня. Дуже корисний та практичний подарунок! Подаруйте святковий набір своєму коханому чоловікові, братові, колезі, та хоч сусідові. Він такий крутий, що будь-який представник чоловічої статі буде в захваті. В подарунковий набір № 41 входить: Ремінь HC0072; Портмоне HC0028; Обкладинка на паперовий паспорт HC0073 (український чи закордонний). Може бути замінена на обкладинку ID паспорт; Ключниця HC0055. Упаковка: Дерев'яна коробка (220*140*55 мм); Наповнювач – дерев'яна стружка. Портмоне HC0028: Чоловіче портмоне виконано в класичному стилі. Закривається гаманець на хлястик з кнопкою. У виробі використано матова шкіра Crazy Horse c ефектом старіння. Дуже зручний чоловічий аксесуар, відмінно буде носитися в кишені джинсів або сумці і не потребує багато місця. Розмір 11,5*9*1,5 див. У портмоне 1 відділення для купюр (легко поміщаються банкноти всіх номіналів), 3 кишені для карт, 1 відділення на кнопці для монет. Ремінь Handycover HC0072: Чоловічий шкіряний ремінь виготовлений з цілісного полотна високоякісної шкіри з підвищеною міцністю, за рахунок прошивки. Ремінь прошитий щільною ниткою по всій довжині. Можливо самостійне укорочення. Докладніше про те, як вкоротити ремінь. Такий ремінь буде добре виглядати з будь-якими темними джинсами або не класичними брюками. Ширина 4 см, довжина 130 (+/-5) див. Обкладинка на паспорт HC0073: Класична обкладинка на паспорт без написів і малюнків. С обратной стороны кожаные клапаны для крепления паспорта. Размер стандартный 135*97 мм, подходит на украинский и загранпаспорт (в т.ч. и биометрический). 

Ключница HC0055:

Вместительная модель ключницы застегивается на 2 кнопки, внутри надежный карабин для крепления ключей. Фурнитура металлическая, цвет антик. Размер 12*4,5 см.

Все товары в наборе изготовлены в Украине.

При изготовлении данного набора использована матовая кожа Crazy Horse c эффектом состаривания. Изделия в этой коже в процессе носки приобретают винтажный вид и смотрятся дорого и солидно. Неоднородность цвета, естественные складки, шрамы животного, цифры на изнаночной стороне кожи не считаются браком.

Покупая данные товары в наборе вы экономите 10%! (по сравнению со стоимостью тех же товаров, приобретенных по отдельности)

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра

Схожі товари