Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Годинник o clock, o bag

1400 грн
Опис

Комплект від відомої Італійської фірми obag, ремінець і циферблат. Годинник конструктор можна створювати різні композиції із разноманітних кольорів як ремінців так і циферблатів. Абсолютно новий і куплений в офіційному магазині, є всі чеки.
Ремінець O clock синього кольору - яскравий аксесуар для створення комплекту з циферблатом серії O clock. Виріб виготовлено з гіпоалергенного, водонепроникного, еластичного силікону. Ремінець не має застібки.
Фото аксесуару максимально відповідає реальному виробу, проте через особливості передачі кольору різних пристроїв, може по-різному відображатися на вашому телефоні, комп'ютері або планшеті.
Циферблат O clock чорного кольору - із зображенням сузір'я скорпіон, та кристалами сваровські. Такі циферблати лімітованого випуску.
При експлуатації годинника O clock важливо пам'ятати, що циферблати мають ступінь водонепроникності 3 АТМ. Це означає, що годинник перенесуть невелике попадання води. У них можна вимити руки або дозволити собі потрапити під невеликий дощ, але купатися в годиннику O clock, а також занурювати їх в воду не слід. Це може привести до розгерметизації годинникового механізму.
Циферблати O clock мають кварцовий механізм і працюють від батарейки-таблетки. По закінченню терміну дії батарейки рекомендуємо замінити її на нову в спеціалізованих сервісних центрах.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал ремінця:
Сріблення Силікон Сталь
Продавець
viki1331t
viki1331t
77% виконаних замовлень
Була