Всі категорії
Додати товар

Годинник кишеньковий вінтаж "vintage skeleton" "гранок" у стилі а

185 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип прикраси: Інші прикраси
Колір: Інший колір
Матеріал: Ювелірна сталь
Торг

Годинник кишеньковий вінтаж "Vintage Skeleton" "Гранок" у стилі Аліса і стимпанк із ланцюжком, антична бронза

Vintage Pocket Watch Unisex Charm Roman Numerals Quartz Watch Steampunk Pocket Watch Pendant With Chain Gifts 

New Bronze Quartz Pocket Watch Retro Alice Theme Pocket Fob Watch Pendant Necklace Pocket Watch Men Womens Gift

Вінтажний кишеньковий годинник унісекс із римськими цифрами

Надійний кварцовий механізм (Южна Корея)

Якісний годинник для повсякденного носіння.

Гарний ажурний корпус. Гравіювання на задній кришці.

Довгий ланцюжок — 82 см

Джерело живлення:

Батарейка (йде в комплекті)

Клас вологозахисту:

WR

Стать:

Унісекс

Скло:

Мінеральна

Тип:

Дизайнерські/Fashion

Тип механізму:

Кварцовий

Форма:

Кругла

Формат часу:

12 годин

Колір ланцюжка

Антична бронза

Колір корпусу:

Антична бронза

Колір циферблата:

Білий

Циферблат:

Аналоговий (Стривалий) з римськими цифрами

Стрілки:

Чорні, ажурні, 3 шт (годинник, хвилини, секунди)

Діаметр циферблата: 40 мм, загальний діаметр 46 мм

Товщина: 14мм

• Тематичний дизайн «Аліса в країні чудес» в стилі ретро-ігорок: нові бронзові кварцові кишенькові годинники мають дизайн у стилі «Аліса» в ретростилі, який додасть вінтажного відтінку вашому стилю. Він ідеально підійде шанувальникам «Аліси в країні чудес» або тим, хто цінує унікальну ретроестетику.

• Універсальний аксесуар: цей кишеньковий годинник — не просто годинник. Дизайн намиста з підвіскою робить його універсальним аксесуаром, який можна носити як намисто або носити в кишені, пропонуючи безліч варіантів стилю.

• Подарунок унісекс: Чи шукаєте ви подарунок чоловікові, чи жінці, цей кишеньковий годинник стане ідеальним вибором. Класичний дизайн і кварцовий механізм роблять цей годинник практичним і стильним подарунком.

• Бронзовий кварцовий механізм. Цей кишеньковий годинник обладнаний бронзовим кварцовим механізмом і забезпечує точний хронометраж. Бронзовий матеріал надає виробу елегантності та довговічності.

• Компактний розмір: Завдяки компактному розміру цей кишеньковий годинник легко носити із собою. Попри свої невеликі розміри, він вражає своїм яскравим дизайном і механізмом руху.

• Міцний матеріал: цей кишеньковий годинник, виготовлений із міцних матеріалів, розрахований на довгий термін експлуатації. Бронзовий матеріал додає розкоші, забезпечуючи водночас стійкість годинника до регулярного зношування.

Стать: Унісекс

Тип угоди:
Предоплата

Способи оплати:
За договореними/інші

Description
Report Item
Package included:

- 1 x Pocket watch

ЩО ТАКЕ ТИМПАНК?

Стимпань або паропанд (от англ. steampunk: steam — «пар» і punk — «панк»), — напрям наукової фантастики, що містить технологію й декоративно-прикладне мистецтво, натхненне технологіями та фантастикою XIX століття, насамперед паровими машинами [1]. Зникле спочатку в 1980-х років як літературний перебіг на противагу кіберпанку (222] поступово виросло в стиль мистецтва, культурний рух і субкультуру [3]. Вважається найвідомішою похідної кіберпанки [4].

Зазвичай, стимпанк передбачає альтернативний варіант розвитку людства, який досконало освоїв механіку та технології парових машин, з вираженою загальною стилізацією під епоху вікторіанської Англії (друга половина XIX століття) й епоху раннього капіталізму з характерним міським пейзажем і контрастним соціальним розшаруванням. У цьому проявляється зв'язок стимпанка і ретрофутуризма. Можлива також наявність у творах стимпанка елементів фентезі [5], альтернативної історії, жахів, фантастики, детектива.

Прикраси в стилі стимпанк або назад у майбутнє
Сьогодні прикраси в стилі стимпанк носять ті люди, які вирішили виділитися з натовпу. Стипанк-прикраси віддають перевагу в спільноті косплейників. Слово "косплею" також походить від англійських слів "costume" і "play", що в дослівному перекладі означає максимально реалістичне, з повним дотриманням усіх деталей стилю й одягу перевтілення в конкретному героя або представника цілої епохи. Наприклад, експлуатувальники можуть примірят…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари