Всі категорії
Додати товар

Сток smart watch men women, 1,69-дюймовий фітнес-трекер із монітором швидкості...

700 грн
Опис

СТОК, ветринний зразок

Smart Watch Men Women, 1,69-дюймовий фітнес-трекер з монітором швидкості
сну/серця, лічильник калорій/крок Фітнес-годинник 24 спортивних режими,
загальні смартгодинники GPS, трекер активності I-PX68 Waterpoof для Android
iOS

- Смарт-годинник з 1,69-дюймовим повноколірним сенсорним екраном, але легшим: є тисячі схожих смарт-годинників, чому вибирають нас? наші смартгодинники для жінок із легшими деталями, тому ви можете не тільки отримати 1,69-дюймовий смарт-годинник з сенсорним екраном HD, але й отримати суперлегкі, без навантаження на зап'ясток у будь-який час. Крім того, з іншими поширеними функціями, як-от висока роздільна здатність 240x280 пікселів, 4-рівнева регульована яскравість, настроювання циферблатів годинника за допомогою багатьох вбудованих циферблатів або фотографій.
- Цілодобовий монітор серцевого ритму та сну в режимі реального часу, багатофункціональний цифровий годинник: смарт-годинник для чоловіків використовують інтелектуальний алгоритм для відстеження частоти серцевих скорочень, завжди звертаючи увагу на ваш фізичне здоров'я, вони також можуть автоматично вимірювати ваш сон, допомогти вам краще зрозуміти якість сну для легкого сну, глибокого сну та неспання. Крім того, є більше функцій, як-от керування музикою та камерою, показ погоди, сидяче нагадування, будильник, секундомір, годинник пошуку тощо.
- Розумні повідомлення, 24 спортивні режими та під'єднаний GPS: годинник для бігу залишаються на зв'язку з сповіщеннями про дзвінки, календарі та застосунки для смартфонів, текстові повідомлення. Крім того, під'єднання GPS на вашому мобільному телефоні може показувати статистику бігу, таку як темп, відстань, калорії, і записувати карту вашого маршруту тренування. Спортивний годинник підтримує 24 спортивні режими та відбиває дані як анімовані діаграми в застосунку "Glory Fit". Мотивуйте вас на досягнення своїх щоденних фітнес-цілей. Надихає вас на створення здоровішого способу життя.
- Унікальний ремінець для годинника та I-P68 Waterproof: добре продуманий браслет ідеально підходить для вашого стилю. М'які, повітропроникні та дуже зручні під час носіння, тому стильний і високоякісний чоловічий годинник є несподіваним подарунком для себе, свого коханця, сім'ї та друзів у особливі дні. Крім того, жіночі фітнес-годинники I-P68 водонепроникні, тому годинник — ваш ідеальний спортивний партнер, ви навіть можете носити їх у душі або басейні. Не потрібно часто його знімати. (Примітка: не використовуйте в душі, саунах за температури вище ніж 30 °C).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари