Всі категорії
Додати товар

F&f плетений стильний капелюх, капелюшок трилбі федора барсаліно оливково-бежевий...

137 грн
Опис

Популярний, стильний і завжди актуальний капелюшок трилбі від F&F. Сьогодні трилбі — популярний аксесуар, що органічно вписується в дизайнерські рішення.
*F&F — Британський бренд дизайнерського одягу Florence&Fred або F&F, заснований всесвітньо відомим англійським ритейлером, найбільшою транснаціональною корпорацією Tesco. Всі колекції вирізняє оригінальний власний дизайн і оптимальне співвідношення ціни та якості.
*Трилбі (trilby) — капелюх являє собою різновид Федори з невеликими опущеними крисами та невисоким верхом, має одну поздовжню виїмку посередині та дві невеликі — з боків для пальців, які підіймають її під час зустрічі. У класичному варіанті навколо тулії в тон зав'язується стрічка. Такий різновид капелюх використовують як жінки, так і чоловіки найрізноманітнішого віку, він універсальний і органічно вписується в різні стилі, що залежить від якості вироблення, матеріалу, кольору.
*Триробі — це неформальний і досить універсальний капелюх, який цілком можна ввімкнути у свій повсякденний гардероб. Підходять абсолютно під будь-який стиль одягу, вигідно підкреслять і доповнять ваш образ, для фотосесій, концертів, вечірок. Модні журнали радять носити трилбі з будь-яким одягом: піджаками, сорочками, джинсами, солом'яним капелюшком трилбі має чудовий вигляд з яскравим сарафаном завдовжки до підлоги.
*Борсаліно — італійська фірма, що від середини XIX століття випускає капелюхи. Назва «борсаліно» стала критичною, і так почали називати капелюхи федора, хоча мітка «Борсаліно» може стояти на федорі, трильбі або навіть на солом'яному капелюсі.
*Основний колір — оливково-бежевий, солом'яний, декорований стрічкою синьо-білого кольору (морський стиль).
*Склад: Основна частина/Body — 64% cotton/бавовна, 36% polyester/поліестер; Оздоблення/Trim — 40% cotton/бавовна, 31% polyester/поліестер. 20% nylon/нейлон, 9% elastane/еластан, Стрічка на голову, що вбирає піт/Sweatband — 100% polyester/поліестер.
*Розмір вказаний: UK 7-10Y EUR 7-10Y US 10 MX 10, Обхват по колу 51 см. Ширина полів: 5 см. Висота тулії: 11 см.
*Сстанок чудовий, нюансів і дефектів немає.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Синій
Розмір:
  • 51
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Стать: