Всі категорії
Додати товар

Маска для сну, відпочинку з bluetooth гарнітурою пов'язка на очі

850 грн
Опис

Міцний здоровий сон можливий лише за тих умов, коли ніщо не відволікає. Часто ми не маємо можливості повністю погасити світло.

У таких випадках вам на допомогу прийде маска для сну . Щоночі ви відпочиватимете, не відволікаючись на зовнішні подразники.

Маска для сну з блюту ідеально підійде, якщо Вам подобається засипати під улюблену пісню. М'які навушники для сну забезпечать міцний та приємний сон.

Багатьом відомо, що спати в навушниках – це дуже нелегка справа, але що робити, якщо засинати без улюбленої пісні не виходить, а турбувати оточуючих при цьому не хочеться чи турбує шум довкола? В даному випадку ідеальне рішення - маска для сну з навушниками, які спеціально спроектовані для використання в ліжку, що лежить. Маска-навушники для сну мають ергономічний дизайн. Дуже легкі у використанні. Багато хто любить слухати улюблену музику перед сном, але стандартні навушники дуже незручні.

Крім телефонних розмов, через Bluetooth маску можна прослуховувати музику з будь-яких пристроїв, які здатні передавати аудіо через блютуз. На вушках знаходяться навушник та мікрофон, які через спеціально виготовлений отвір виймаються і пов'язку можна прати.

Кріпиться маска на голові за допомогою липучки, можна зручно використовувати для голови будь-якого розміру (54 – 62 см).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Другой
Продавець
svit714
svit714
Була

Схожі товари